About me

DSC_0622

Op Let’s travel and see hoop ik, een 28-jarige reisfanaat en Aziëfan, je te inspireren voor je volgende reis. Op mijn blog vind je posts over bestemmingen die ik zelf bezocht heb (van bijvoorbeeld Myanmar tot Tanzania, maar ook een weekendje in Parijs of Keulen) en over mijn absolute droombestemmingen die ik graag nog eens zou bezoeken. Ook vind je er foto reportages, reistips en reisroutes.

Let’s travel and see is een combinatie van mijn grote passie reizen en mijn (recentere) hobby fotografie. Al een hele tijd liep ik rond met het idee om een reisblog te beginnen. Om meer te doen met hetgeen waar ik mij het liefst mee bezig houd en om mijn creativiteit in kwijt te kunnen.  Om anderen op ideeën te brengen voor  bestemmingen, reisroutes en alles wat met reizen te maken heeft en ook om de herinneringen aan mijn eigen reizen levend te houden. Want wat is er nou mooier dan op reis gaan? Het avontuurlijke, het onverwachte en het onbekende zijn allemaal dingen die mij er in aanspreken. Daarnaast leer je ontzettend veel van de verschillende mensen en hun culturen, die je tijdens het reizen tegenkomt. Tot slot werkt nadenken over jezelf, het leven en de wereld op de een of andere manier een stuk beter in een hobbelige bus ergens in een ver oord dan aan de keukentafel in Amsterdam.

Tijdens mijn studie heb ik veel kunnen reizen, iets wat ik tegenwoordig vanwege mijn fulltime baan (met helaas maar 25 vakantiedagen per jaar;)) niet meer zo veel kan doen. Toch zie ik altijd onwijs uit naar mijn volgende reis, of dit nou een weekend is, of een lange verre reis. Ik vind het heerlijk om weg te dromen bij reisbestemmingen verspreid over de wereld maar als Aziëfan zijn de landen uit dit werelddeel toch wel favoriet.

Mijn manier van reizen? Ik boek een ticket en een hotel voor de eerste nacht en zie het verder wel. Ik reis graag met het openbaar vervoer, tussen de locals en op zoek naar avontuur! In de loop der jaren heb ik verschillende landen bezocht, waaronder veel in Europa en Azië (Thailand, Taiwan, Hong-Kong, Zuid-Korea, Filipijnen, Myanmar, Vietnam, Maleisië en Cambodja). Ook Afrika (Marokko, Tanzania en Zanzibar), Australië, de Verenigde Staten, Dubai, Iran Curaçao, Jamaica en Rusland heb ik mogen bekijken. Ik kan niet wachten om ieder van deze bestemmingen een plekje op mijn blog te geven, dus dan weten jullie een beetje wat jullie te wachten staat;)

Meer weten? Of samenwerken? Stuur dan een mailtje naar info @ letstravelandsee .nl of contact me via Twitter

Veel leesplezier!

Let's travel and see

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *