Flashback Friday #7: Het meest exotische menu van Cathay Pacific

1. Special dinner Taipei Seoul
Als variatie op de Throwback Thursday (#tbt) die je op Instagram en Twitter voorbij ziet komen een rubriekje op vrijdag met daarin random reisgerelateerde flashbacks. Dit keer denk ik terug aan het meest exotische menu van Cathay Pacific.

Het meest exotische menu van Cathay Pacific

In oktober 2011 vloog ik samen met een vriendin vanuit Taipei naar Incheon International Airport, Seoul. Een paar weken daarvoor hadden we besloten om vier dagen naar de hoofdstad van Zuid-Korea te gaan: als je dan toch in Taipei studeert, dan ook maar gelijk zoveel mogelijk omliggende landen en steden bezoeken! Tijdens het boeken van de vliegtickets zagen we de oneindige lijst met speciale maaltijden (voor de lijst klik hier!) voorbij komen en besloten we dat we dat maar eens uit moesten proberen. Ik ging voor de Vegetarian Oriental Meal (links op de foto) en mijn reisgenootje voor de Vegetarian Hindu / Indian Vegetarian Meal (rechts op de foto). Het eten werd als eerste bij ons geserveerd en het was echt heerlijk, veel beter dan het normale vliegtuig eten. Daarnaast hebben we er onwijs veel lol om gehad: overal wilden we in het vervolg de Kosher Lacto-Ovo Non-beef bland Hindu meal versie van een gerecht bestellen;)

Heb jij wel eens een special menu besteld in het vliegtuig?

Let's travel and see

2 Comments

  1. Oe dat ziet er lekker uit! Ik eet zelf vegetarisch en tijdens vluchten zit ik daardoor vaak opgescheept met een broodje met boter, sap en een toetje. Maar zo’n speciale lijst klinkt wel erg goed!

  2. Oeeeh dat ziet er goed uit! Wat fijn dat je zelf kan kiezen. Soms kan het bij KLM ook, maar dat is inderdaad meer dieetwensen. En deze naam: Kosher Lacto-Ovo Non-beef bland Hindu meal hahaha! Ik heb nog nooit een menu besteld, behalve toen ik business class vloog. Daar kreeg ik een a la carte menu, dat was nog eens goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *