Citytrip Sevilla

1Header

Toen ik vorig jaar afstudeerde en op zoek ging naar een baan stond voor die zomer alleen een rondreis door Tanzania en Zanzibar op de planning. Maar zodra ik in juli hoorde dat ik per september een baan had, besloot ik samen met een vriendin nog een citytripje te maken voordat het fulltime werken begon. Veel eisen hadden we niet, alleen dat we beiden de stad nog niet kenden, het er mooi weer was en je er wat culturele dingen kon doen en zien. Uiteindelijk kwamen we uit op Sevilla, wat echt een hele gave stad bleek te zijn! Kijk mee naar 4 dagen Sevilla!

2

3.1

Plaza de Toros

3

4.1

4.2

Catedral de Sevilla

5

6

7

Alcázar Real de Sevilla

Het prachtige Koninklijk Paleis van Sevilla: zoveel mooie kleuren en details! Echt ongelofelijk mooi en een topplek om lekker met de instellingen van m’n camera te oefenen!

8

9

10.2

10

11

Plaza de España

Het prachtige Plaza de España vond ik samen met de Alcázar het meest indrukwekkende (en fotogenieke) stukje Sevilla!

14

12

13

14.3

15.1

15.2

15.3

5.1

15

16.1

16

17
De mooie gekleurde huisjes van Calle Betis vanaf de Puente de Isabel II.

18

Lijkt Sevilla je wat? Of ben je er al eens geweest?

Let's travel and see

8 Comments

  1. Wat een mooie foto’s van deze prachtige stad. Wij twijfelden dit jaar tussen Sevilla en Valencia, maar kozen voor Valencia vanwege de handigere vluchten. Volgend jaar zal het toch zeker Sevilla worden :-)

    • Thanks! Ik vond Valencia ook heel mooi, al ben ik daar maar 1x één dagje geweest. En volgend jaar Sevilla, zeker doen!!

    • Oeh, sounds good! Alhambra, Granada, Cordoba en Cádiz lijken me allemaal super mooie steden!

  2. Oh wat een heerlijke foto’s, wij waren een paar jaar geleden ook in Sevilla zo’n leuke stad. Krijg gelijk zin om naar een goed tapas restaurant te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *