Citytrip Praag

Citytrip Tsjechië Praag 1.

Het is alweer vijf jaar geleden dat ik met twee vriendinnen voor een vierdaagse citytrip naar Praag ging. We waren er geen van allen geweest en hadden gehoord dat het een hele mooie stad was waar je voor weinig geld naar toe kon. Praag werd het dus! Hieronder een kleine sfeerimpressie van deze prachtige stad.

Praag bleek inderdaad een onwijs mooie stad te zijn: op iedere hoek van de straat staan mooie gebouwen. Vliegtickets er naartoe zijn goedkoop en ook hotels, eten, drinken en uitgaan is helemaal niet duur. Daarnaast vlieg je er in 1,5 uur naartoe vanaf Amsterdam of Eindhoven (zoals wij deden), wat het een perfecte citytrip bestemming maakt.

Citytrip praag gebouwen 2.

Prachtig Praag 3.

Uitzicht 4.

Uitzicht over de stad 5.

Kerk 6.

Citytrip Praha brug 8.

Citytrip Praag Plein 9.

Tsjechië klok 10.

Citytrip Tsjechië 11.

Citytrip Tsjechië 12.

Ben jij wel eens in Praag geweest? En zo ja, hoe vond je het?

Let's travel and see

5 Comments

  1. Leuke foto’s! Praag wil ik ook wel weer eens naartoe. Ik ben er geweest toen ik 14/15 was en kan me er helaas maar heel weinig nog van herinneren. Ook omdat ik toen amper foto’s heb gemaakt. Zonde!

    • Jaa jammer is dat he van die foto’s! Ik heb dat ook met een aantal vette bestemmingen, ben pas sinds een paar jaar into fotografie. Daarvoor maakte ik niet zoveel foto’s en mn foto’s waren ook van mindere kwaliteit. Maarja goede reden om nog een terug te gaan;)

  2. Mooooie foto’s! Praag is een erg leuke en fijne stad! Ik was vorig jaar juni in Praag. Daarna reisden we door naar Oostenrijk waar we nog een week vakantie hadden. Prima combi!

  3. Ik ben in totaal nu 4 x in Praag geweest, waaronder 1x tijdens mijn studietijd en de laatste keer was 2 jaar geleden en ja, het is zeker een hele mooie bijzondere stad. Heel compact ook waardoor je alles goed kunt zien zonder het idee te hebben dat je overal door heen hebt moeten razen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *