Others: 10x Travel Instagram Accounts

10x favorite IG accounts

Een paar weken geleden schreef ik al over mijn enthousiasme over Instagram: dagelijks post ik een travel foto op het IG account van Let’s travel and see en struin ik Instagram af op zoek naar andere leuke travel accounts om te volgen. Inmiddels heb ik al heel wat leuke accounts verzameld, en het leek me leuk deze met jullie te delen. Kijk mee naar mijn 10 favoriete IG accounts.

#10 senorabubu

Favoriete Instagram Senorabubu
Senorabubu heeft een hele hoop mooie foto’s variërend van mooie stranden tot gave gebouwen. Grappig detail van deze feed: alle foto’s zijn in traditioneel foto-formaat gemaakt: dus geen typische vierkante Instagram foto’s op deze feed!

#9: twins_that_travel

Favoriete Instagram twins_that_travel

De sympathieke zusjes Twins_that_travel posten mooie kleurrijke foto’s van hun reizen. Vrolijke foto’s van uitzichten, bezienswaardigheden en must-sees die een goede sfeerimpressie van de bestemmingen geven.

#8: asianroads

Favoriete Instagram asianroads

Als je op Asianroads kijkt waan je je voor even weer in het mooie Azië. Deze magische foto van het mooie Bagan is mijn favoriet. Wat betreft aantal volgers en geplaatste foto’s is deze feed de kleinste uit het rijtje, maar er staan prachtige foto’s op dus de plek is meer dan verdiend!

#7: travellingduff

Favoriete Instagram travellingduff

Op Travellingduff  zie je hele uiteenlopende soorten foto’s: van uitzichten en landschappen tot foto’s van steden. De laatste tijd staan er ook erg mooie foto’s van het festival Burning Man op deze feed, aanrader dus!

#6: roundtheworldgirl

Favoriete Instagram roundtheworldgirl

Roundtheworldgirl is een Helikopter piloot in opleiding, hoe vet is dat! Daarnaast plaatst ze de ene na de andere adembenemende foto op haar feed: veelal van uitzichten in de bergen, erg mooi!

#5: ordinarytraveler

Favoriete Instagram ordinarytraveler

De meest mooie foto’s van stranden en ondergaande zonnen komen op de feed van Ordinarytraveler voorbij. Erg leuk om te volgen!

#4: photographyfortravellers

Favoriete Instagram Photographyfortravellers

De prachtige (veelal) zwart-wit feed van Photographyfortravellers heb ik kortgeleden pas ontdekt en ik ben fan! Hele mooie pure foto’s, veel portretten met een focus op Azië (altijd goed!).

#3 Ninjarod

Favoriete Instagram Ninjarod

Ninjarod was een van de eerste accounts die ik begon te volgen; de meest geweldige foto’s van de Filipijnen komen hier voorbij en dat brengt me iedere keer weer eventjes terug naar dit mooie land!

#2: osbakir

Favoriete Instagram Osbakir

Osbakir maakt voornamelijk foto’s van straatbeelden en mensen, wat minder natuurfoto’s en zonsondergangen op deze feed maar daarom zeker niet minder mooi!

 

#1: erubes1

Favoriete Instagram Erubes1

Erubes1 is zonder meer mijn favoriete IG account. Inmiddels staan er al behoorlijk wat foto’s op zijn feed en ze zijn allemaal even mooi: prachtige plekken, goede perspectieven en veel symmetrie. Bij iedere foto heb ik weer het idee dat de foto ‘klopt’: echt een fotografie talent!

Wat zijn jouw favorieten IG accounts? Of heb je zelf een leuke feed met veel travel? Laat het me dan weten in de comments!

Let's travel and see

11 Comments

  1. Heel veel volg ik nog niet, maar ik ga wel even kijken want ik ben gek op travel instagrams. Altijd zulke prachtige plaatjes die je zelf toch niet snel ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *