Reis Recap 2015

IMG_5849
Waar 2015 begon sluiten we hem ook weer af, in Azie! Maar naast Azie maakte ik nog een paar reisjes, hierbij een jaaroverzicht van 2015!

Reis Recap 2015

Januari: Vietnam & Bangkok

DSC_0480
We begonnen het jaar met Oud en nieuw in Hoi An, Vietnam. In totaal zijn we 2,5 week in Vietnam geweest, onze volledige route check je hier. Meer over Vietnam, dat lees je hier. Op de terugweg naar Nederland hadden we ook nog een paar dagen Bangkok, een van mijn favoriete Aziatische steden. Wat we daar allemaal deden, lees je in deze photo diary.

Maart: Wintersport in Oostenrijk

Panorama

In maart reden we voor een paar dagen naar Oostenrijk. In de Zugspitz arena om precies te zijn. Een paar heerlijke dagen, waarbij ik weer iets beter leerde skiën en hiervan een photo diary bijhield.

Mei: Istanbul

DSC_1055

In mei ging ik een paar dagen naar Istanbul waar mijn vriend aan het werk was. Het was mijn 2e keer in deze gave stad en ik heb me er prima alleen vermaakt! Over de stad zijn inmiddels al aardig wat posts online verschenen, je leest ze hier.

Juli: Brugge

7

Samen met een vriendin bracht ik in juli een bezoekje aan Brugge. Waar het de eerste dag nog prachtig weer was (zie de photo diary van die dag), werden we de tweede dag letterlijk weggeregend waardoor we eerder besloten weer richting NL te gaan en er zo een dagje Rotterdam van maakten.

Juni: Schoorl

IMG_4395In juni ging ik met vriendinnen een weekendje naar Schoorl. Een heerlijk weekend met prachtig weer en veel gezelligheid! Wat is Nederland toch mooi!

Juni: Den Haag

IMG_4457

Mijn verjaardag vierde ik op het Nederlandse strand, bij Kijkduin om precies te zijn. Op de eerste dag was het prachtig weer, helaas werd het de twee dagen daarna wat minder. Maar alsnog kon ik daar concluderen, wat is NL toch mooi!

Augustus: Portugal

IMG_5105

In de zomer bracht ik 2 weken door in Portugal. Met onze gehuurde auto maakten we een Roadtrip langs de kust (we begonnen in Lissabon en vlogen terug vanuit Faro). Meer over Portugal lees je hier!

November: Bratislava

IMG_5619

In nov ging ik voor mijn werk een paar dagen naar Bratislava, veel heb ik er niet van gezien maar ik heb wel wat tijd gehad om iets van het oude stadscentrum te kunnen zien. Verder was het vooral dit uitzicht vanuit ons kantoor!

December: Maleisie

IMG_5849As we speak zit ik in Maleisië! En zo sluiten we 2015 dan ook af! Posts over Maleisie volgen uiteraard gauw op Let’s travel and see.

2015 was een prachtig reisjaar met veel verschilende en vooral ook afwisselende bestemmingen! Ik maakte een aantal tripjes dichtbij huis, in Nederland en Belgie, zag meer van Europa en ging maar liefst 2 keer naar mijn geliefde Azie!

Hoe zag jouw jaar er reis-wise uit? Heb je veel mooie trips gemaakt? 

 

 

Let's travel and see

6 Comments

  1. Tuurlijk! Je bent nu in het geweldige Azië! Heeel veel plezier nog! Wat een mooi reisjaar. Veel gezien én lekker veel Azië. Alvast een hele fijne jaarwisseling en op naar weer een te gek (reis)jaar!

  2. Prachtige reizen heb je gemaakt! Ik wil héél graag eens naar Azië, maar zal eerst nog de tijd moeten vinden ^^

  3. Ik ben heel benieuwd naar je blogs over Maleisië, aangezien ik daar in juli en augustus voor zes weken heen ga! Je reisjaar ziet er super uit zeg! Ik zelf was in Berlijn, Parijs en maakte ik een rondreis door Italië, ik bezocht daar Pisa, Florence, Cinque terre en Rome

  4. Wauw wat een prachtige reizen! Mooi dat genieten van zowel dichtbij als ver weg. Wens je veel prachtige reizen toe in 2016! Altijd welkom in Florence!

  5. Wauww, je had een jaar vol gave reizen! Ik wil graag eens door Portugal reizen, lijkt me te gek! Ik wens je veel reisplezier in 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *