Meet de locals van Marokko

Local Marokko Ouzaoud

Een van de belangrijkste dingen die een land naast haar natuur en cultuur uniek maakt, zijn de mensen. In Marokko tref prachtige natuur en unieke landschappen, waaronder het Atlas gebergte, de uitgestrekte woestijn, de watervallen van Ouzaoud en de zee. Op het gebied van cultuur heeft het land ook onwijs veel te bieden met al haar versierde moskeeën, prachtige koningssteden en talloze souks. Toch het land niet compleet zijn zonder de vriendelijke en behulpzame locals van Marokko. Kijk mee naar de foto’s van de locals van Marokko.

Meet de locals van Marokko

De wacht bij mausoleum mohammed v Deze foto is gemaakt vanuit het Mausoleum van Mohammed V (voormalig sultan van Marokko). Dit mausoleum wordt op verschillende plekken bewaakt; door mannen te paard (zie foto hieronder) en mannen die de wacht hielden bij de ingang. De statige wisseling van deze wacht was ook leuk om te zien.

mausoleum mohammed v rabat

 Medina Fes MarokkoDeze foto maakte ik in de Medina van Fès. Toen ik voor de tweede keer in Marokko was, waren we er tijdens de Ramadan. Dit is goed te zien aan de rust die er in de Medina overdag was.

kinderen bij watervallen van Ouzaoud Deze broer en zus kwamen we tegen bij de watervallen Ouzaoud. Erg fotogenieke kids, maar de reden waarom we met ze in contact kwamen was wat minder leuk (ze waren aan het bedelen)!

Ben jij wel eens in Marokko geweest?

Let's travel and see

6 Comments

  1. Gave foto’s! Toevallig blogde ik vandaar over Jimmy Nelson, ook foto’s van locals zegmaar.. Ik ben nog nooit in Marokko geweest maar zou er erg graag eens heen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *