Travel dreams: Madagaskar

Madagaskar

Geinspireerd door mijn vriend die heel graag eens naar Madagaskar zou willen gaan én deze prachtige rapportage die ik op een andere travelblog zag, schrijf ik vandaag een Travel Dreams over Madagaskar. Wat een geweldig mooi land is dat! Madagaskar staat bekend om zijn unieke flora en fauna en het land biedt onwijs veel afwisseling. Als ik het zo zie zou je met een week of 3/3,5 al een heel eind moeten komen om dit prachtige land te ontdekken. Wat ik zeker weten zou willen zien in Madagaskar lees je hieronder! 

Op mijn Pinterest heb ik een hele verzameling aan mooie foto’s gepinned van onderstaande pracht-plekken in Madagaskar.

1. Isalo National Park

 

 

2. Nosy be

 

 

 

 

3. Tsingy de Bemaraha (Stone Forest)

 

 

 

4. Île Sainte-Marie

 

5. Allée des baobabs

 

6. Tsiribihina River

 

7. Vulkaan bij Ankisabe

 

Zou jij graag eens naar Madagaskar gaan?

Let's travel and see

10 Comments

  1. Haha leuk! Madagaskar is een echte droombestemming, al is echt backpacken er een beetje lastig. Je wensenlijst is voor een grrot deel te vervullen, maar ik denk dat je dan wel één van de eilanden moet schrappen, of je zou veel moeten willen vliegen 😉

    • Doorgaans vind ik 1 binnenlandse vlucht wel prima, maar niet veel meer dan dat. Dus inderdaad zowel Nosy be & Île Sainte-Marie is misschien niet echt haalbaar.. Heb jij beide gezien? Welke vond je mooier? Mij trekt Nosy be dan net iets meer denk ik.

      • Ik ben beide keren op Nosy Be geweest. We zijn niet zo van die strandmensen en is Nosy Be vanwege de diversiteit (stad, natuur etc) voor ons geschikter. In de buurt van de Tsingys en Ave de Baobab heb je Morondova met een mooi strand. Als het voor effe is doet die ’t ook 😉

  2. soms weet je niet genoeg van een land en dan lees zo een Wanderlist en denkt je:” ja daar wil heen. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *