Travel plans: Bijna weer naar Azië!

maleisie

Yesss, we hebben weer nieuwe reisplannen! Na een paar rustige reismaanden en een radiostilte op Let’s travel and see (waar een verhuizing en een paar HELE drukke weken op het werk de oorzaak van waren), kijken we uit naar een nieuwe trip! We gaan weer richting Azië (oh yeah!), dit keer naar Maleisië. En het mooie is, we gaan al over een paar weken die kant op! Ik kan niet wachten..

Travel plans: Maleisië

Wat de plannen precies worden weten we nog niet, maar er staan al wel een aantal dingen op het lijstje. Natuurlijk zullen we óf aan het begin van de trip óf aan het eind een paar dagen in Kuala Lumpur zijn. Ik heb gelezen dat er naast een China Town ook een Little India is, dat moét ik zien! Verder lijkt het mij heel gaaf naar het oudste regenwoud ter wereld (!) te gaan: de Taman Negara. Ook Penang en Pulau Pangkor staan op ons lijstje, net als de Cameron Highlands. Helaas zullen we voor de  Perhentian Islands nog een keer terug moeten gaan, wat dat is door het weer niet aan te raden om in deze tijd van het jaar te bezoeken.. Verder gaan we nog even bekijken of we naast West-Maleisië ook nog naar de Oostkant zullen gaan, dat hangt even van het weer en het vervoer af. We zien het allemaal wel!

Ben jij wel eens in Maleisië geweest? Heb je nog tips voor ons qua must sees & do’s en hotels en guesthouses? 

Let's travel and see

5 Comments

  1. Zooo leuk! Maleisië is een heerlijk land. Gaaf ook dat Pangkor op jullie lijstje staat! Ik ken weinig tot geen mensen die daar zijn geweest. Eén van de fijnste plekken waar ik ben geweest! Veel plezier met de voorbereidingen!

  2. Aaah wat gaaf! Wij hebben Maleisië ook op onze lijst staan voor volgend jaar (combi met Singapore en Maleisisch Borneo). Nu al zin in. Geen tips dus, maar ga je wel volgen nartuurlijk!

  3. Ahh, wat een heerlijk vooruitzicht! Kuala Lumpur is inderdaad een must, net als Taman Negara en de Cameron Highlands. Ik vond de eilanden langs de westkust (zoals Penang en ook Langkawi) niet echt de moeite waard, zeker niet als je ze vergelijkt met eilanden als Tioman en de Perhentians (wij zijn begin november op Tioman geweest, en dat was inderdaad de laatste mogelijkheid). Maar anderen zijn juist wel te spreken over Penang, dus het is maar het best zelf te oordelen straks! Als je de kans hebt, zou ik zeker(!) naar Sarawak gaan! En als het weer niet meezit, dan met de trein naar Singapore 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *