Typically Ko Chang

Typically Ko ChangEen nieuw rubriekje waarin ik je de meest typerende foto van een bestemming laat zien. Hét moment, dé plek die mij het meest bij staat als ik aan deze bestemming denk. Vandaag trap ik af met Ko Chang. Als ik aan dit Thaise eiland terugdenk, denk ik gelijk aan deze prachtige zonsondergang. Zittend aan het water met een drankje genieten van de onwijze rust.

Typically Ko Chang

Ik was in januari 2012 op Ko Chang, na mijn semester in Taipei en mijn rondreis door Myanmar. Ik had net afscheid genomen van mijn reisgenootjes en vertrok alleen verder naar Cambodja. Vanuit Bangkok niet de meest logische route, maar het leek me zo heerlijk om eerst nog een paar dagen op het strand te relaxen voor ik naar Angkor Wat ging. En dus besloot ik Ko Chang toch mee te nemen in de route. Mijn dagen daar bestonden voornamelijk uit veel uitrusten en in rustig tempo het eiland verkennen. Dit zorgde ervoor dat ik helemaal zen kon beginnen aan de meest heftige grensovergang tussen Thailand en Cambodja Aranyaprathet/Poipet, welke bekend staat om de eindeloze scams die er uitgehaald worden (waarover later meer!).

Ben jij wel eens op Ko Chang geweest? Wat staat jou er het meest bij?

Let's travel and see

6 Comments

  1. Wat een leuke rubriek! Goed idee :) Ik vond Ko Chang heerlijk! Het minpunt was alleen dat wij er waren tijdens het regenseizoen.. Geen strand dus :( Bij Ko Chang denk ik meteen aan de olifant die wij spotten ergens in de “jungle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *